Сектор судової роботи та міжнародного співробітництва у Кіровоградській області

Касімова Маріанна Олексіївна — завідувач сектору судової роботи та міжнародного співробітництва у Кіровоградській області відділу судової роботи та міжнародної правової допомоги Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
Контакти: (0522) 35-66-34
Електронна пошта: m.kasimova@kr.minjust.gov.ua

Капиш Вікторія Миколаївна — головний спеціаліст сектору судової роботи та міжнародного співробітництва у Кіровоградській області відділу судової роботи та міжнародної правової допомоги Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
Контакти: (0522) 35-66-34

Дерев’янко Олег Васильович — головний спеціаліст сектору судової роботи та міжнародного співробітництва у Кіровоградській області відділу судової роботи та міжнародної правової допомоги Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
Контакти: (0522) 35-66-34
Електронна адреса: o.derevianko@kr.minjust.gov.ua

Драбина Вікторія Олександрівна — головний спеціаліст з питань забезпечення діяльності Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини сектору судової роботи та міжнародного співробітництва у Кіровоградській області відділу судової роботи та міжнародного співробітництва у Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)»
Контакти: (0522) 35-66-34
Електронна адреса:v.drabyna@kr.minjust.gov.ua

Електрона пошта Сектору: sudova_robota@kr.minjust.gov.ua

Ватульов Валентин Андрійович  — головний спеціаліст сектору судової роботи та міжнародного співробітництва у Кіровоградській області відділу судової роботи та міжнародної правової допомоги Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)

Контакти: (0522) 35-66-34