Відеоконференція з представниками Криворізького міськвиконкому, керівництвом міжрегіональним управлінням та Відділенням нотаріальної палати України в Дніпропетровській області

У лютому 2021 року у місті Кривий Ріг відбулось підписання Меморандуму Криворізьким міським головою Костянтином Павловим, начальником Південно – Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іваном Легостаєвим та головою Відділення Нотаріальної палати України в Дніпропетровській області Оленою Бунякіною про взаємодію з метою створення для громадян України та інших осіб зручних та доступних умов при зверненні до нотаріусів за вчиненням нотаріальних.
19 квітня 2021 року відбулась онлайн — зустріч керівництва Південно – Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) з Криворізькою міською радою та Відділенням Нотаріальної палати України в Дніпропетровській області. В рамках онлайн – зустрічі обговорювали питання подальшої взаємодії та процедурно-технічні особливості надання доступу до Реєстру територіальної громади міста Кривого Рогу нотаріусів.