Проведено онлайн-наради зі структурними підрозділами Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), які діють у Запорізькій області

Сьогодні, 28 квітня 2021 року, у Всесвітній день охорони праці, за участі заступника начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Запорізькій області Тетяни Аніщенко, заступника начальника — начальника Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області Тетяни Визвілко, начальника відділу з питань нотаріату у Запорізькій області Олексія Долгополова, начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Запорізькій області Тетяни Мехтієвої були проведені онлайн-наради зі структурними підрозділами Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), які діють у Запорізькій області щодо необхідності забезпечення дотримання підпорядкованими працівниками заходів спрямованих на збереження їхнього життя, здоров’я і працездатності.

Під час проведення заходів були обговорені актуальні питання дотримання карантинних обмежень задля уникнення розповсюдженню випадків захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Також, у зв’язку із поширенням випадків надсилання вірусного програмного забезпечення на електронні адреси, керівництвом структурних підрозділів Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Запорізькій області було наголошено на необхідності дотримуватись правил роботи на комп’ютерах та вимог поводження з персональними ключами доступу до Єдиних та Державних реєстрів інформаційної мережі Міністерства юстиції України.

Результатом проведених заходів стало визначення пріоритетних напрямків спрямованих на підвищення безпеки працівників у процесі трудової діяльності.