📣 До уваги суб’єктів державної реєстрації та державних реєстраторів!

📝Наразі, добігає кінця термін подання відомостей про кінцевих бенефіціарних власників та структуру власності юридичної особи.

📑 Значний перелік юридичних осіб, які мають подати вказану інформацію, може спричиняти створення черг та  перенавантаження суб’єктів державної реєстрації.

🔰 У зв’язку з цим,  Управління державної реєстрації принагідно нагадує про  необхідність виконання вимог законодавства в сфері державної реєстрації бізнесу на належному рівні, зокрема щодо безперебійності процесу надання своєчасних та якісних послуг у сфері державної реєстрації, як то передбачено Законом про реєстрацію та Законом України «Про адміністративні послуги».

❗️ Також, акцентуємо увагу, що дії або бездіяльність як то державних реєстраторів, так і суб’єктів державної реєстрації  можуть бути оскаржені в порядку, передбаченому статтею 34 Закону про реєстрацію. Крім того, за порушення законодавства у сфері державної реєстрації передбачена адміністративна відповідальність.

❗️❗️❗️ В рамках зазначеного, просимо не допускати порушень вимог чинного законодавства в сфері державної реєстрації бізнесу та ☝️ відповідально ставитися до кожного окремого випадку щодо подання відомостей до Єдиного державного реєстру про кінцевих бенефіціарних власників юридичної особи та про структуру власності.