У Запоріжжі проведено тренінгове навчання

Днями у місті Запоріжжі, експертом з питань моніторингу та соціального партнерства, бізнес-тренером Юрієм БІЛИМ було проведено тренінгове навчання з працівниками структурних підрозділів апарату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), що діють у Запорізькій області, на тему: «Я це можу!».

Серед запрошених присутньою була заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Тетяна АНІЩЕНКО.

Метою тренінгу було підвищення рівня поінформованості про сучасні методи оцінки та організації часу, аналізу видів діяльності з точки зору нагальності і витрат часу та ресурсів, принципи організації робочого процесу.

Під час навчання працівники оволоділи навиками ефективної організації свого робочого дня, навчилися формулювати ціль та план дій щодо її досягнення. За фактом проведення навчання працівники отримали відповідні сертифікати.