Святкові церемонії одруження

Днями Довгинцівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) проводив святкові церемонії одруження.

За роки свого існування Довгинцівський відділ ДРАЦС об’єднав у велику та дружню родину, спеціалістів, котрі мали нагоду у ньому працювати.

Кожен спеціаліст Відділу щодня переживає різні емоції разом з людьми, ділиться своїм теплом під час реєстрації народження чи шлюбу, співчуває, коли люди отримують документ про смерть своїх близьких.

Водночас, запрошеними до святкових церемоній одруження пар були також ЗМІ, зокрема телеканал «Рудана», у інтерью якому, працівники Довгинцівського відділу розповіли цікаві факти їх роботи, про дружню та теплу атмосферу, яка тут панує, а також про те, чому полюбляють свою надзвичайно відповідальну роботу.

Крім того, в урочистому форматі проходили весілля, зокрема була ☝️ проведена 600 – та державна реєстрації шлюбу однієї з пар.

🔎 Детальніше дивіться у 🎥 відеоматеріалах ➡️ http://www.facebook.com/PSMinjust/videos/325759689555176