Вітаємо з наступаючим Новим роком!

🎉Від імені колективу Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) і себе особисто вітаємо з наступаючим Новим роком!

🎆Незабаром наступить новий — 2022 рік! Рік, що минає був сповнений для кожного подіями, котрі, загартувавши, змінили нас на краще.

🤝Ми живемо у динамічний та суперечливий час, коли від зусиль та внеску кожного залежить наше сьогодення та майбутнє. Наша єдність є основою у досягненні будь-яких цілей. Тож, висловлюю щиру подяку Вам, колеги, та усім, хто своєю працею і розумом прокладає шлях у новий та сучасний світ.

💫Новий Рік — це перш за все приємні сподівання та очікування на краще, адже ми піднімаємось ще на одну сходинку нашого життя. Переконаний, що саме в цьому можна віднайти певний сенс новорічних свят і загалом Нового Року – як початок відліку нового часу.

🥳До Новорічних свят ми завжди готуємось заздалегідь і, незважаючи на безліч справ, головним залишається теплота людських стосунків. Ми прагнемо зробити для інших щось важливе, корисне, допомогти тим, хто потребує нашої підтримки — саме у таких щирих проявах і є справжнє диво новорічного свята.

🎄Світлі почуття, чудові враження живуть у нас з дитинства і повертаються до нас кожен Новий рік. Обіймаючи своїх коханих, дітей, батьків, друзів та готуючи для них сюрпризи, разом з ними вбираючи ялинку ми поринаємо у атмосферу доброти і турботи.

🤗Нехай щастя, порозуміння та добробут назавжди оселяться у Вашому домі і неодмінно допоможуть подолати всі труднощі! Нехай Ви і Ваші родини будуть здорові і завжди відчуватимуть Вашу любов, а 2022 рік виправдає самі добрі надії і прагнення, а також принесе достаток і злагоду!

✨З Новим роком Вас!

З повагою та найкращими побажаннями Іван ЛЕГОСТАЄВ — начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро).