Результати роботи органів ДВС Дніпропетровської області за 2021 рік

📈 2021 рік був дуже насиченим та показовим для роботи органів державної виконавчої служби Дніпропетровської області.

Значно швидшим став й процес примусового виконання рішень. Державні виконавці отримали доступ до автоматизованого стягнення коштів — виявлення та арешту рахунків боржників, а також списання коштів на користь стягувача, підключилися до дистанційного обслуговування в органах казначейства, що значно оптимізувало процес управління рахунками та пришвидшило надходження коштів, стягнутих з боржника та перерахованих на рахунок органу державної виконавчої служби стягувачу.

Завдяки роботі органів державної виконавчої служби Дніпропетровської області, підприємства боржники погасили мільйоні борги по заробітній платі перед своїми працівниками, недобросовісні батьки згадали про утримання своїх дітей, сплативши аліменти, а також виконано тисячі рішень майнового та немайнового характеру, зокрема щодо поновлення на роботі, встановлення побачення з дитиною, вселення або виселення.

☝️ Тож, детальніше щодо результатів роботи органів ДВС Дніпропетровської області за 2021 рік читайте у Звіті  та в інфографіці ⤵️