Проведено засідання Колегії щодо щодо виконання плану роботи Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) за 2021 рік

Сьогодні, 03 лютого 2022 року, відбулось засідання Колегії щодо виконання плану роботи Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) за 2021 рік.

Під час проведення Колегії були підведені підсумки роботи структурних підрозділів міжрегіонального управління, включаючи структурні підрозділи, що розташовані у Запорізькій та Кіровоградській області.

Начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван ЛЕГОСТАЄВ, відкривши засідання, наголосив, що проведення Колегії є важливим в частині висвітлення показників діяльності міжрегіонального управління.

У режимі відеоконференції, про підсумки роботи за 2021 рік, а також заходи, завдання та доручення, спрямовані на покращення стану роботи у 2022 році відділів та структурних підрозділів міжрегіонального управління, що діють у Запорізькій та Кіровоградській областях доповіли: в.о. заступника начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Запорізькій області Олексій ДОЛГОПОЛОВ та заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Кіровоградській області Андрій ГРИМАЛЮК.

В свою чергу, детальніше про загальні підсумки роботи Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) доповіли керівники структурних підрозділів.

Водночас, завідувач сектору з питань запобігання і виявлення корупції Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Вячеслав ГНАТКО, під час свого виступу щодо показників роботи, окремо акцентував увагу на поданні щорічної декларації суб’єктами декларування, а також на Роз’ясненні щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунку) від 29.12.2021 року №11 Національного агентства з питань запобігання корупції.

За результатами проведення засідання Колегії були визначені пропозиції, метою яких є подальше вдосконалення виконання завдань, покладених на всі напрями діяльності міжрегіонального управління.