Брифінг в Дніпропетровській ОДА щодо працевлаштування нотаріусів під час воєнного стану

У зв’язку з військовою агресією росії проти України багато людей змушені полишати власні домівки, роботу тощо, та шукати притулку у більш безпечних регіонах країни. Не виключенням є і особи, які, таким чином, втратили можливість здійснювати свою професійну нотаріальну діяльність.

Про можливість працевлаштування в державних нотаріальних конторах регіону на посаду державного нотаріуса розповів сьогодні на брифінгу у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації Іван ЛЕГОСТАЄВ — начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

Так, під час брифінгу Іван ЛЕГОСТАЄВ зазначив, що на теперішній час, зокрема в Дніпропетровській області вакантними є посади державних нотаріусів та завідувачів в державних нотаріальних конторах. Прийом на роботу здійснюється згідно з вимогами чинного законодавства. А також сприятимемо працевлаштуванню колег із інших областей та забезпечимо їх належними умовами праці. Заповнення вищезазначених вакансій позитивно впливатиме на забезпечення доступності населення до актуальних нотаріальних послуг та поліпшенню роботи з надання таких послуг, оскільки прогнозується зростання попиту, у зв’язку зі збільшенням кількості населення за рахунок внутрішньо переміщених осіб.

Додатково зазначаємо, що з питань працевлаштування можна звертатися до Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) за адресою: м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 21-А.
Контактний номер телефону: (056) 746 16 85.

📹 Більш детально дивіться за посиланням⏩http://youtu.be/6iJ_teavEFs