Проведено практичне заняття на тему: «Загальні правила поведінки та основи захисту життя під час воєнних дій та надзвичайних ситуацій»

Війна докорінно змінила наше життя. Вона вимагає бути готовими до будь-яких ситуацій. З цією метою сьогодні для працівників Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) начальником 3 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Днiпропетровськiй областi Бабецкулом Iваном та фахiвцем 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькiй областi Iстоміним Сергiєм було проведено практичне заняття на тему: «Загальні правила поведінки та основи захисту життя під час воєнних дій та надзвичайних ситуацій».

На практичному занятті були опрацьовані дії на випадок, якщо ви опинились в осередку пожежі чи обстрілу. Акцентовано увагу на правилах поводження з підозрілими предметами. Також був проведений інструктаж з надання першої домедичної допомоги постраждалому.

Опанування вказаними навичками допоможуть бути готовими до надзвичайних ситуацій та зберегти найдорожче – життя своє та близьких.

Бережімо себе! Все буде Україна!🇺🇦