Проведена нарада у Кропивницькому з керівниками структурних підрозділів

З метою забезпечення захисту та укриттям працівників від впливу небезпечних факторів, що виникають внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів, 16.06.2022 заступником начальника Південно-Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Дніпро) у Кіровоградській області Андрієм ГРИМАЛЮКОМ проведено  роз’яснювальну роботу з керівниками структурних підрозділів щодо переліку місць розташування фонду захисних споруд цивільного захисту з зазначенням найближчих адрес міста Кропивницький та ознайомлення з порядком заповнення захисних споруд та правилами перебування в них.
Також під час наради Андрій ГРИМАЛЮК повторно наголосив присутнім на актуальності змісту статті 40 Кримінального кодексу України. Згідно з нею не є кримінальним правопорушенням дія або бездіяльність особи, яка заподіяла шкоду правоохоронюваним інтересам, вчинена під безпосереднім впливом фізичного примусу, внаслідок якого особа не могла керувати своїми вчинками. Він довів інформацію про те, що нормативно-правові акти окупаційних сил та окупаційних адміністрацій російської федерації є нікчемними й такими, що не створюють жодних правових наслідків.
Окрім того, керівників структурних підрозділів зобов’язано довести зазначену інформацію до відома підпорядкованих працівників.