Проведена відеонарада за участю працівників відділу з питань нотаріату у Запорізькій області

24 червня 2022 року в.о. начальника відділу з питань нотаріату у Запорізькій області Управління нотаріату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Наталією ЛЄМІШ була проведена відеонарада за участю працівників відділу з питань нотаріату у Запорізькій області та завідувачів державних нотаріальних контор та державного нотаріального архіву міста Запоріжжя та Запорізького району.

Під час наради, присутнім було наголошено про те, що нормативно-правові акти окупаційних сил та окупаційних адміністрацій російської федерації є нікчемними, не створюють жодних правових наслідків, і нікчемність цих актів не підлягає оскарженню та не може бути скасована.

Додатково, Наталією ЛЄМІШ було звернуто увагу працівників на важливість знаходження в пристосованих укриттях під час сигналу «Повітряна тривога» та підкреслено, що у разі виникнення надзвичайної ситуації кожен працівник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) має діяти відповідно до ситуації, що склалася та умов воєнного стану, приймати своєчасні та ефективні управлінські рішення, усвідомлюючи, що збереження життя і здоров’я людей є пріоритетним завданням.