Проведено засідання колегії щодо виконання плану роботи Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) за І півріччя 2022 року

Сьогодні під головуванням в.о. начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Ольги ЗАХАРОВОЇ було проведено засідання колегії про підсумки роботи відділів та структурних підрозділів Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) за результатами роботи І півріччя 2022 року, заходи, завдання та доручення, спрямовані на покращення роботи у ІІ півріччі 2022 року.

Розпочали засідання колегії доповідями про основні результати роботи структурних підрозділів, що діють у Запорізькій області в.о. заступника начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) — Олексія ДОЛГОПОЛОВА та у Кіровоградській області в.о. заступника начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) — Татевік ІВАНОВОЇ.

Про підсумки роботи відділів та структурних підрозділів Південно- Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), що діє у Дніпропетровській області, продовжили доповідати керівники відповідних структурних підрозділів.

У колегії, в режимі відеоконференцзв’язку, взяли участь і начальники структурних підрозділів міжрегіонального управління Запорізької та Кіровоградської областей.

На засіданні детально розглянуто основні показники діяльності, виокремлені основні аспекти та шляхи подальшої роботи задля ще більшого удосконалення та забезпечення реалізації функцій, покладених на органи юстиції.

Окремо Ольга ЗАХАРОВА висловила подяку кожному підрозділу міжрегіонального управління за самовіддану працю в умовах воєнного стану.

«Команда управління працює як єдиний механізм: злагоджено та впевнено. Кожен на своєму місці виконує роботу на благо держави» — зауважила Ольга ЗАХАРОВА.