Проведено робочу зустріч із керівниками структурних підрозділів Кіровоградської області

15 вересня 2022 року начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван ЛЕГОСТАЄВ провів робочу зустріч із керівниками структурних підрозділів міжрегіонального управління у Кіровоградській області. На ній обговорили особливості роботи відділів, основні напрями їх діяльності, організацію та взаємодію. Також розглянули питання проведення поточних закупівель на придбання матеріальних цінностей міжрегіонального управління в умовах воєнного стану.

Разом з тим, Іван ЛЕГОСТАЄВ наголосив на винятковій необхідності дотримання правил безпеки у зв’язку з військовою агресією рф проти України та на актуальності змісту статті 40 Кримінального кодексу України, якою визначено, що не є кримінальним правопорушенням дія або бездіяльність особи, яка заподіяла шкоду правоохоронюваним інтересам, вчинена під безпосереднім впливом фізичного примусу, внаслідок якого особа не могла керувати своїми вчинками.

Окрім того, начальником відділу організаційної роботи, документування та контролю Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іриною ВАСІНОЮ був проведений семінар для працівників структурних підрозділів міжрегіонального управління у Кіровоградській області, на якому розглянули порядок та особливості роботи в системі електронного документообігу та міжвідомчого обміну документами в Системі електронної взаємодії органів виконавчої влади.