Презентація роботи особистого кабінету відділу державної виконавчої служби в СЕТАМ

Сьогодні, 12.03.2020, в актовій залі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) для полегшення взаємодії в роботі відбулась нарада за участі представників органів державної виконавчої служби та державного підприємства «СЕТАМ» .

На прикладі навчальних слайдів Куліуш Юлією Олександрівною — адміністратором електронних торгів у Дніпропетровській філії, було роз’яснено механізм роботи особистого кабінету відділу державної виконавчої служби в системі електронних торгів арештованим майном (CETAM), за допомогою якого здійснюється взаємодія з організатором електронних торгів щодо реалізації  арештованого майна на електронному майданчику OpenMarket.

Окрім цього, заступником начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Олександром Більчуком та директором Дніпропетровської філії державного підприємства «СЕТАМ» Дмитром Мовчаном обговорено нагальні питання, що виникають в роботі.

Також увагу присутніх акцентовано на тому, що запущено нову послугу з доставки придбаного на електронному майданчику майна. Отже отримати лот стало ще простіше. Для цього потрібно зробити лише 5 кроків:

  1. Перемогти в онлайн-аукціоні OpenMarket.
  2. Повністю розрахуватися за виграний лот.
  3. Подати заявку на доставку.
  4. Отримати рахунок на e-mail та оплатити його.
  5. Забрати майно зі складу ДП «СЕТАМ» в вашому обласному центрі.