Оголошено результати челенджу ЗАВЕРШИ ФРАЗУ

До Дня захисніка та захисниці України, Дня Українського Козацтва з 6 по 13 жовтня 2022 року ми проводили челендж ЗАКІНЧИ ФРАЗУ “Сучасний козак — це”. Співробітники управління взяли активну участь у заході. Близько 90 учасників писали вірші, 📝готували влучні та креативні висловлювання, дивували оригінальними ілюстраціями та відео.🎥

Оцінювання було надзвичайно складним. Комісія вирішила нагородити авторів кращих фраз серед учасників, які підготували не тільки словесні формулювання, а й ілюстрації та відео. Загалом маємо 4 переможців! Це люди, які душевно та відверто висловилися про образ сучасного козака за допомогою слова, ілюстрації чи відеоматеріалу. Ми вдячні всім учасникам за активність та небайдужість.

Кращими стали:

1️⃣Олександрійський відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Олександрійському районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

2️⃣Устинівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Кропивницькому районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

3️⃣Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області.

4️⃣Юлія Фесенко — заступник начальника Управління — начальник відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

Переможці отримали заохочувальні подарунки.

Окрема подяка всім чоловікам, які взяли участь у челенджі. Як справжні козаки, ви поступилися першістю чарівним жінкам управління та вкотре довели свою мужність. 💙💛