Спільна робота щодо наповнення бюджету Пенсійного фонду України

З метою організації роботи щодо наповнення бюджету Пенсійного фонду України, 13.03.2020 заступником начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Олександром Більчуком прийнято участь в спільній нараді під головування начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Юрія Козака.

В обговоренні поточних питань щодо взаємодії органів державної виконавчої служби та Пенсійного фонду області також прийняв участь керівний склад Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області та спеціаліст Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області.

Не залишились поза увагою й питання щодо стягнення заборгованості по сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та страхових внесків до Пенсійного фонду України, які також розглядалися під час наради.