Проведено відео-конференцію з представниками ЦНАП у Запорізькій області

Працівниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області було організовано та проведено відео-конференцію з представниками відділу «Центр надання адміністративних послуг» Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області та відділу «Центр надання адміністративних послуг» Пологівської міської ради.
Під час відео-конференції працівниками відділу було роз’яснено останні новації в законодавстві в сфері державної реєстрації громадських формувань. Зокрема, було наголошено на передбачених чинним законодавством вимогах до заявників, які подають документи для державної реєстрації. Також працівники відділу нагадали про збільшення розміру адміністративних зборів за державну реєстрацію громадських формувань та про затвердження нових реквізитів для їх сплати.
Крім того, учасники відео-конференції обмінялися думками щодо проблемних питань, що виникають під час прийняття та видачі документів для державної реєстрації громадських формувань, та знайшли спільні шляхи для їх вирішення. Додатково було обговорено порядок пересилання документів для долучення до реєстраційних справ.
Головна мета відео-конференції: завдяки використанню сучасних технологій забезпечити ще більш якісну та безперервну взаємодію між учасниками заходу, визначити проблемні питання та, обов’язково, шляхи їх вирішення!