Проведено черговий он — лайн семінар з адміністраторами Центрів надання адміністративних послуг Кіровоградської області.

Відділом державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Кіровоградській області було організовано та проведено черговий он — лайн семінар за участю адміністраторів Центру надання адміністративних послуг Онуфріївської районної державної адміністрації, з питань прийому документів на реєстрацію громадських формувань.
Під час он — лайн семінару обговорено особливості документів, які подаються для державної реєстрації громадських формувань в залежності від їх різновиду та виду дії, порядком отримання результатів послуг в сфері державної реєстрації громадських формувань, також було розглянуто типові підстави для зупинення розгляду документів або відмови в реєстрації, вимоги до окремих документів, а також основні аспекти заповнення форм заяв у сфері державної реєстрації.
Також проведено практичне навчання в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань з урахуванням особливостей програмного забезпечення реєстру на прикладі різних реєстраційних дій.