Проведено он — лайн семінар з адміністраторами Центрів надання адміністративних послуг Кіровоградської області

Сьогодні, відділом державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Кіровоградській області було організовано та проведено черговий он — лайн семінар за участю адміністраторів Центру надання адміністративних послуг Маловисківської районної державної адміністрації, з питань прийому документів для реєстрації громадських формувань.
Під час он — лайн семінару розглянули порядок взаємодії в процесі державної реєстрації громадських формувань, особливостях прийому документів для державної реєстрації, а також на окремих аспектах організації консультування громадян з питань державної реєстрації громадських формувань.
Окрім того, проведено практичне навчання в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань з урахуванням особливостей програмного забезпечення реєстру на прикладі різних реєстраційних дій.
На закінчення, учасники заходу спілкувались про подальшу співпрацю щодо доступності громадян до отримання послуг з державної реєстрації громадських формувань.