Керівництво управління завітало до Навчально-Реабілітаційного центру «Горлиця» Дніпропетровської обласної ради

Турбота про дітей посідає особливе місце в діяльності Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро). І сьогодні, не зважаючи на карантин, але дотримуючись усіх обмежень, спільно із Професійною спілкою органів юстиції Дніпропетровської області ми відвідали наших друзів з Навчально-Реабілітаційного центру «Горлиця» Дніпропетровської обласної ради.

Керівництво управління в особі начальника Івана Легостаєва, першого заступника начальника Ольги Захарової, а також голова Професійної спілки Людмила Ільїна продовжили свято Дня захисту дітей для вихованців центру, пригостивши їх солодощами, фруктами та подарувавши різноманітні настільні та спортивні ігри.
Кожного разу, споглядаючи посмішки та щирі очі цих особливих дітей, розумієш, що насправді усі добрі справи в нашому житті, ми, зрештою, робимо заради дітей, нашого майбутнього, їх щасливого життя, а створення умов для гармонійного розвитку дитини це першочергове завдання усього суспільства.

І велику повагу та слова безмежної вдячності ми висловлюємо всім працівникам Навчально-Реабілітаційного центру «Горлиця» за добрі серця, щоденний самовідданий труд, за створену атмосферу єдиної дружної родини у закладі та за неймовірну любов до діток!

Ми щиро бажаємо всім дітям міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та сподівань, а нам, дорослим, мудрості, відповідальності, наполегливої і натхненої праці на благо наших дітей.