В місті Запоріжжя було проведено онлайн-засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

Сьогодні було проведено онлайн-засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), стипендій та інших соціальних виплат у місті Запоріжжі, під головуванням начальника Управління з питань праці Запорізької міської ради Юрія Швеця, за участі в.о завідувача сектору з питань банкрутства у Запорізькій області Олени Курінної, голів районних комісій, представникїв Головного управління Держпраці у Запорізькій області.

На засіданні комісії обговорювалося питання стану виплати заробітної плати на підприємствах міста Запоріжжя, зокрема підприємствами щодо яких відкрито провадження у справі про банкрутство, якими є Запорізьке державне підприємство «РАДІОПРИЛАД», Дочірнє підприємство «Запорізький облавтодор», ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» та Приватне акціонерне товариство «Інтермікро Дельта, Інк».

«Незважаючи на введені Кабінетом Міністрів України карантинних заходів, з березня 2020 року, погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах міста Запоріжжя, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, не припиняється. Так, за травень 2020 року підприємствами-банкрутами міста Запоріжжя було погашено 5608 тис.грн. заборгованості із виплати заробітної плати» — зазначила в.о. завідувача сектору з питань банкрутства у Запорізькій області.