У м. Запоріжжя провели внутрішнє навчання на тему: «Інструкція з діловодства в Південно-Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Дніпро)»

  1. Сьогодні, з метою обговорення актуальних питань діловодства, оптимізації процесів та підвищення ефективності роботи зі зверненнями громадян, сектором документування у Запорізькій області відділу організаційної роботи, документування та контролю проведено внутрішнє навчання на тему: «Інструкція з діловодства в Південно-Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Дніпро)», з особами, відповідальними за ведення діловодства в структурних підрозділах апарату.

Під час заходу були обговорені актуальні питання щодо організації та забезпечення належного функціонування документообігу органів юстиції, дотримання та виконання вимог нормативно-правових актів з питань діловодства, архівної справи, а також питання забезпечення належного контролю та виконавської дисципліни, особливу увагу було приділено питанню забезпечення належної роботи зі зверненнями громадян та порядку розгляду звернень громадян.

Результатом стало подальше удосконалення роботи, відповідно до законодавства для забезпечення реалізації конституційних прав громадян на високому рівні.