Представники відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів із лекцією завітали до студентів Університету митної справи та фінансів

В рамках проведення ознайомчих лекцій, представники відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) не вперше на цьому тижні завітали до студентів 2-го курсу Університету митної справи та фінансів.
«Органи юстиції в системі органів влади та основні напрями діяльності», «Правові аспекти державної реєстрації бізнесу» та «Правові аспекти державної реєстрації нерухомості» — всі ці питання наші співробітники детально розкривали у ході лекцій.
Студенти-практиканти мали змогу ознайомитись з напрямами роботи органів юстиції та особливу увагу зосередили на повноваженнях Міністерства юстиції та його територіальних органів в реєстраційній сфері, також розглянули такі поняття як державна реєстрація бізнесу та нерухомості, основне призначення державної реєстрації та основні принципи роботи державних реєстраторів.
Бажаємо студентам успішно скласти практику та вибрати цікавий напрямок для майбутньої професії.