Підведені підсумки роботи Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області за І півріччя 2020 року

Сьогодні, на базі Університету митної справи та фінансів під головуванням начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Івана Легостаєва, проведено засідання колегії щодо результатів роботи органів державної виконавчої служби за  І півріччя 2020 року та щодо стану роботи зі зверненнями громадян за аналогічний період.

Захід розпочався зі вступного слова ректора Університету митної справи та фінансів Дмитра Бочарова, який висловив вдячність органам юстиції Дніпропетровщини за постійну та плідну взаємодію, в результаті якої багато випускників цього навчального закладу обрали собі майбутню професію та стали працівниками  органів юстиції.

Про результати роботи органів ДВС області за І півріччя 2020 року доповів заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Олександр Більчук, виокремивши основні аспекти, що потребують подальшого вдосконалення для неупередженого та своєчасного виконання рішень.

Заступник начальника Управління – начальник відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Оксана Мазур, проаналізувала статистичні показники щодо розгляду звернень громадян у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року, зазначивши, що найбільша кількість звернень, за якими надано роз’яснення згідно з вимогами чинного законодавства, стосується питань стягнення аліментних платежів.

Під час колегії наголошено на покращенні показників за пріоритетними напрямками роботи та надано завдання начальникам територіальних відділів ДВС Дніпропетровської області вжити заходів, спрямованих на покращення стану роботи у II півріччі поточного року.

Отже, працюємо далі та висловлюємо щиру подяку Університету митної справи та фінансів за партнерство та сприяння в проведенні різноманітних заходів.