В Запорізькій області посилюється боротьба з нелегальними автоперевізниками

Заступниками начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) у Запорізькій області Тетяною Визвілко та Тетяною Аніщенко було прийнято участь у засіданні робочої групи з питань функціонування ринку пасажирських автомобільних перевезень у Запорізькій області, яке пройшло під головуванням заступника голови Запорізької облдержадміністрації Віталія Тишечко.

Очільниця державної виконавчої служби Запорізької області Тетяна Визвілко доповіла про вжиті заходи з примусового виконання рішень відносно компаній — нелегальних перевізників. На виконанні в органах державної виконавчої служби Запорізької області перебуває понад 300 таких виконавчих документів. Наразі триває робота з виявлення майнового стану боржників, встановлення їх банківських рахунків, тощо.

Під час засідання обговорені проблемні питання виконання відповідних рішень та шляхи їх вирішення.

Ефективність відповідної роботи буде залежати від спільних зусиль представників Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) у Запорізькій області, Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області, Національної поліції.
Наприкінці засідання Віталій Тишечко закликав підвищити ефективність спільної боротьби з нелегальними перевізниками, за для забезпечення якісних, а головне безпечних пасажирських перевезень.