Як ви провели свої вихідні?🥳😇

🎉 Нашої Професійною спілкою органів юстиції Дніпропетровської області було організовано черговий тур вихідного дня, це ще один захід, який дозволяє нам не тільки дізнатись про щось нове в історії нашої країни, але й поспілкуватись за межами робочих кабінетів!
Програмою була передбачена оглядова екскурсія по місту 🏙 Запоріжжя, відвідування музею ретро автомобілів «Фаетон» (це єдиний повноцінний автомобільний музей в Україні), Василівський історико-архітектурний музей-заповідник «Садиба Попова» (відома пам’ятка архітектури 2-ї половини XIX століття, палацово-парковий ансамбль у Запорізькій області).

🐻 А приватний міні-зоопарк, заслуговує на окрему увагу, бо саме там були поставлені незвичайні рекорди.
У 2011 році Олександр Пилишенко, власник міні-зоопарку, став ініціатором проекту «Людина і лев». Він прожив в одній клітці з вагітною 🦁 левицею Катею 36 днів. Більше того, він прийняв пологи в Каті, і 7 вересня 2011 року він вийшов з клітки разом з левенятами!😻

🖇 У той день представники Національного реєстру рекордів України 📝зареєстрували відразу два рекорди – «36 днів у клітці з левицею» і «Перша людина у світі, яка прийняла пологи у левиці».

Під час подорожі учасники туру отримали позитивні емоції та безліч приємних вражень!🥰🥳🤩

😌 Профспілка і далі продовжить сприяти гармонійному відпочинку своїх членів та запрошує долучатися до наших культурно-пізнавальних заходів.