Проведено відео-конференцію з завідувачами державних нотаріальних контор та державними нотаріусами Запорізької області

Сьогодні проведено відео-конференцію з завідувачами державних нотаріальних контор та державними нотаріусами Запорізької області на тему «Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів».
У заході прийняли участь: заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Запорізькій області Тетяна Аніщенко, начальник відділу з питань нотаріату у Запорізькій області Управління нотаріату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Олексій Долгополов, головний спеціаліст сектору з питань запобігання і виявлення корупції Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Лайтерман Ольга Іванівна.
Під час відео-конференції обговорені основні моменти щодо заходів зовнішнього та самостійного врегулювання конфлікту інтересів, запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю в особи підприємств чи корпоративних прав, а також питання стосовно політичної нейтральності та політичної неупередженості в рамках правил етичної поведінки державного службовця.