❗️До уваги державних реєстраторів та суб’єктів державної реєстрації❗️

Мін’юст запровадив 📑 механізм оперативного переведення державних реєстраторів до новостворених суб’єктів державної реєстрації.
Так, 📖 наказом Міністерства юстиції України від 23 грудня 2020 року № 4423/5, зареєстрованим в Мін’юсті 23 грудня 2020 р. за № 1288/35571, затверджені 🔎 зміни до Кваліфікаційних вимог до державного реєстратора.
Вказаний наказ опубліковано 28.12.2020 в бюлетені «Офіційний вісник України» № 101, дата набрання чинності – 29.12.2020 (з дня, наступного за днем його офіційного опублікування).
✅ Змінами передбачено, що спеціальна перевірка діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань не проводиться у випадках переведення з посади державного реєстратора на іншу посаду державного реєстратора в межах одного суб’єкта державної реєстрації чи переведення з посади державного реєстратора на іншу посаду державного реєстратора у зв’язку з реорганізацією або ліквідацією суб’єкта державної реєстрації, передачі або делегування повноважень і функцій від одного суб’єкта державної реєстрації до іншого.

🔎 Детальніше за посиланням ➡️ http://bit.ly/2KLHqx4