Інформація про відділ

ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ДРУКОВАНИХ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ
ПІВДЕННО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М. ДНІПРО)

 

АДРЕСА, ТЕЛЕФОН

Заступник начальника управління — начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Дніпропетровській області Управління державної реєстрації

Ніколенко Яна Володимирівна

м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 21-А
кім. № 308

(056) 746-28-44
dniproreg@ukr.net

Заступник начальника 
Лур’є Ірина Леонідівна

Спеціалісти з державної реєстрації громадських формувань по Дніпропетровській області, м. Дніпру, Дніпровському району, Солонянському району, м. Новомосковську та Новомосковському району  
Вороніна Ірина Володимирівна
Дорожан Ірина Олексіївна
Назарчук Анна Юріївна

Спеціалісти з державної реєстрації друкованих засобів масової інформації по Дніпропетровській області 
Данилюк Юлія Василівна

49027, м. Дніпро,
пр. Дмитра Яворницького, 21-А
кім. № 311
(056) 746-17-61

 

 

Спеціалісти з державної реєстрації громадських формувань по м. Кривий Ріг та Криворізькому району, Апостолівському району, Софіївському району, Широківському району, м. Нікополю та Нікопольському району, м. Марганцю, м. Покров, Томаківському району

Спіріна Марина Валеріївна
Таран Лідія Юріївна

50036, м. Кривий Ріг,
вул. Льотчиків, 36а
кім. № 208
(0564) 09-60-91

Спеціалісти з державної реєстрації громадських формувань по м. Павлограду та Павлоградському району, м. Першотравенську, м. Тернівці, м. Синельниковому та Синельниківському району, Васильківському району, Юр’ївському району, Покровському району, Петропавлівському району, Межівському району

Волок Вікторія Олександрівна

Сендецька Олена Григорівна

51408, м. Павлоград,
вул. Дніпровська, 338
кім. № 7,

кім. № 9
(05632) 0-31-22

Спеціалісти з державної реєстрації громадських формувань по м. Кам’янському, м. Вільногірську, м. Жовті Води, Верхньодніпровському району, Криничанському району, П’ятихатському району, Петриківському району, Царичанському району, Магдалинівському району

Кошовий Вячеслав Григорович

Шматок Павло Тимофійович 

51931, м. Кам’янське,
вул. Москворецька, 19,
поверх 2, каб. 204
(097) 950-97-63

ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН ТА НАДАННЯ КОНСУЛЬТАЦІЙ, А ТАКОЖ ПРИЙОМУ ДОКУМЕНТІВ ПРАЦІВНИКАМИ ВІДДІЛУ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ДРУКОВАНИХ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ПІВДЕННО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ  (М. ДНІПРО)

З ПОНЕДІЛКА ПО ЧЕТВЕР
з 08.00 - 12.00
та
з 12.45  17.00
П’ЯТНИЦЯ
з 08.00 - 12.00
та
з 12.45  15.45

Відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Дніпропетровській області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) відповідно до покладених на нього завдань:

1. Узагальнює практику застосування законодавства з питань державної реєстрації громадських формувань та друкованих засобів масової інформації, готує пропозиції щодо його вдосконалення та подає їх на розгляд начальнику Управління державної реєстрації.
2. Здійснює відповідно до закону державну реєстрацію обласних, регіональних і республіканських професійних спілок, їх організацій та об’єднань, структурних утворень політичних партій, регіональних (місцевих) творчих спілок, територіальних осередків всеукраїнських творчих спілок, обласних організацій роботодавців та їх об’єднань, постійно діючих третейських судів; державну реєстрацію друкованих засобів масової інформації місцевої сфери розповсюдження.
3. Здійснює відповідно до законодавства державну реєстрацію громадських об’єднань, їх відокремлених підрозділів, громадських об’єднань, що не мають статусу юридичної особи, місцевих та первинних професійних спілок, їх організацій та об’єднань, місцевих організацій роботодавців та їх об’єднань, підтвердження всеукраїнського статусу громадського об’єднання.
4. Забезпечує ведення Єдиного реєстру громадських формувань, Реєстру громадських об’єднань, Державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
5. У випадках, передбачених законом, звертається до суду із заявою про припинення діяльності постійно діючого третейського суду.
6. Готує звітність щодо вищезазначених громадських формувань та друкованих засобів масової інформації, яку подає у встановлені строки до Мін’юсту.
7. Веде облік надходження обов’язкових безоплатних примірників видань.
8. Здійснює відповідно до законодавства контроль за діяльністю у сфері державної реєстрації громадських формувань та друкованих засобів масової інформації.
9. Відділ також здійснює інші повноваження на підставі та на виконання Конституції та законів України, указів Президента України та постанов Верховної Ради України, прийнятих відповідно до Конституції та законів України, актів Кабінету Міністрів України.