Очільником прийнято участь у V Міжнародній науково-практичній конференції на тему: «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти»

Сьогодні начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван Легостаєв прийняв участь у V Міжнародній науково-практичній конференції на тему: «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти».
Більше 200 учасників з 11 країн світу долучились до обговорення, серед яких були представники міжнародних організацій, органів державної влади, судових та правоохоронних органів, зарубіжних та вітчизняних наукових установ, експертного середовища та громадських об’єднань, освітянської спільноти України та світу.
У рамках науково-практичної конференції очільник Іван Легостаєв привітав з 55-ою річницею створення навчального закладу, він зазначив, що заявлена у рамках науково-практичної конференції проблематика є, безумовно, актуальною і проведення таких заходів сприятиме об’єднанню зусиль іноземних та вітчизняних спеціалістів та науковців у вирішенні сучасних проблем міжнародної та національної безпеки.
Також учасниками були презентовані власні доповіді. Серед питань, на яких зупинилися докладніше – загально-правові, міжнародно-правові й політичні аспекти міжнародної та національної безпеки, запобігання і нейтралізація загроз національним інтересам у галузі правоохоронної діяльності та оборони тощо.