Безоплатна передача конфіскованого автомобіля для військової частини

22 грудня 2021 року заступник начальника Управління забезпечення примусового виконання рішень у Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управління (м. Дніпро) Юлія СЕКМЕДІН та заступник начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управління (м. Дніпро) Наталія САНКАУСКАС передали 3-му окремому полку СпП імені князя Святослава Хороброго автомобіль MERCEDES-BENS E200, конфіскований за порушення митного законодавства. Авто прийняв командир 3-го окремого полку СпП імені князя Святослава Хороброго полковник Михайло КРАСОТІН.

📑 Додатково зазначаємо, що відповідно до законодавства (пункту 14 Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розпорядження майном, конфіскованим за рішенням суду і переданим органам державної виконавчої служби», від 11 липня 2002 року № 985), майно, яке було стягнуто на користь держави, і не було реалізоване на торгах, може бути передано на благодійні цілі.

☝️ З переліком майна, яке пропонується на безоплатну передачу, можна ознайомитися на сайті Державного підприємства «СЕТАМ» в розділі «Безоплатна передача» за посиланням 🔗 http://setam.gov.ua/royalty-free-transfer