Взято участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання права та соціально-економічних відносин»

Сьогодні, 12.11.2021, заступником начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Кіровоградській області Андрієм ГРИМАЛЮКОМ взято участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання права та соціально-економічних відносин», яка проводилась Центральноукраїнським інститутом розвитку людини.

Перетворення, які відбуваються в державі, вимагають звернутися до дискусії щодо перспектив реформування вітчизняного законодавства, перегляду усталених підходів щодо розуміння окремих суспільних інститутів та процесів, а також зміни системи їх правового забезпечення. Тож, перед юридичною наукою постає важливе завдання оновлення змісту, орієнтації на загальновизнані правові основи забезпечення ефективного функціонування держави.

Так, в рамках проведення науково-практичної конференції заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Кіровоградській області Андрій ГРИМАЛЮК, підкреслив, що актуальність обраної проблематики для проведення науково-практичної конференції не викликає сумнівів, оскільки сучасний розвиток науки і вищої юридичної освіти безпосередньо пов’язаний з науковим дослідженням актуальних проблем теоретичного та практичного характеру. Точність і зрозумілість правових формулювань, чіткість їх мовного втілення, правильність уживання й однозначність юридичної термінології сприяють належному розумінню нормативно-правових та індивідуальних актів.