Відсьогодні інноваційною комплексною послугою єМалятко можна скористатись і в Дніпрі!

Сервіс перебуває у пілотному режимі, тому доступними є 8 послуг: державна реєстрація народження; визначення походження дитини; реєстрація її місця проживання; призначення допомоги при народженні дитини; призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях; реєстрація у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків; визначення належності новонародженої дитини до громадянства України; внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому.

І першими єМалятками сьогодні у Міському клінічному пологовому будинку №1 та Дніпропетровському обласному перинатальному центрі стали новонароджені хлопчики — Єгор, Сергій та Артем!
Щасливих батьків та перших єМаляток Дніпра і привітали Людмила Рабчинська — заступник Міністра цифрової трансформації, Іван Легостаєв – начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), Андрій Бабський — заступник міського голови м. Дніпра, Андрій Пономарьов — директор департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

Молоді родини можуть отримати комплекс послуг єМалятко, звернувшись до одного з семи пологових будинків або до ЦНАПів міста Дніпра.

Долучаємося до теплих привітань і ми!