Візит до особливих дітей «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням»

Напередодні Великодніх свят представниками органів державної виконавчої служби Запорізької області разом із заступником начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції — начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Тетяною Визвілко був здійснений візит до особливих дітей, які виховуються в Комунальній установі «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» Запорізької обласної ради, яка вже понад 10 років є підшефним закладом органів державної виконавчої служби Запорізької області.

Під час візиту гості мали змогу відчути дружню та творчу атмосферу, що панує в інтернаті, яка сприяє фізичній реабілітації та соціалізації дітей. Разом з тим, мешканцям закладу були презентовані смаколики та інші подарунки. 

Відеоматеріали зустрічі Ви маєте змогу переглянути за посиланням http://www.facebook.com/PSMinjust/videos/5606712022702615