В Запоріжжі проведено робочу зустріч

Сьогодні в філії Центру пробації в Запорізькій області проведено робочу зустріч начальника Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Тетяни Визвілко та начальника філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області Вадима Книша.
Під час зустрічі обговорювалися питання щодо продовження співпраці між відділами державної виконавчої служби та органами пробації Запорізької області в частині виконання адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт відносно боржників, які мають заборгованості зі сплати аліментів, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців та боржників, котрі мають заборгованість зі сплати аліментів для утримання дітей з інвалідністю та дітей, які мають певні важкі захворювання.

Довідково: Статтею 183 1 КУпАП встановлено відповідальність за несплату аліментів на утримання дитини, що призвела до виникнення заборгованості, у вигляді виконання правопорушником суспільно корисних робіт.
Відповідно до статті 311 КУпАП суспільно корисні роботи полягають у виконанні особою, яка вчинила адміністративне правопорушення, оплачуваних робіт, вид яких визначає відповідний орган місцевого самоврядування.