В м. Запоріжжя було проведено відео-конференцію з завідувачами державних нотаріальних контор та державними нотаріусами

З метою недопущення випадків корупційних правопорушень з завідувачами державних нотаріальних контор та державними нотаріусами Запорізької області серед суб’єктів нотаріальної діяльності проведено відео-конференцію.

У заході прийняли участь: заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Запорізькій області Аніщенко Тетяна , начальник відділу з питань нотаріату у Запорізькій області Управління нотаріату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Долгополов Олексій, головний спеціаліст сектору з питань запобігання і виявлення корупції Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

Під час відео-конференції обговорені питання щодо основних термінів, які вживаються в Законі України «Про запобігання корупції», роз’яснений порядок запобігання корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням, звернуто увагу на розділ VII Закону України «Про запобігання корупції», Роз’яснення НАЗК № 1 від 13.02.2020 щодо фінансового контролю.