Діяльність електронних реєстрів в умовах реформування

З метою обговорення діяльності електронних реєстрів в умовах реформування, Проєктом ЄС «Право-Justice» було організовано семінар у форматі круглого столу, на який були запрошені представники територіального управління юстиції, нотаріальної спільноти Дніпропетровської області, державні реєстратори нерухомості та бізнесу Дніпровської міської ради.
Особливу увагу приділи проблемним питанням, які виникають при роботі з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, Державним реєстром речових прав на нерухоме майно та реєстрам, які у свої професійній діяльності використовують нотаріуси. До речі, електронні реєстри — єдині державні інформаційні системи, що забезпечує збирання, накопичення, обробку, захист, облік та надання інформації про юридичних осіб, нерухомість тощо.
З вітальними словами виступили: Івар Талло – міжнародний експерт з електронного правосуддя Проєкту ЄС «Право-Justice», Марина Черниш – національний експерт з електронного правосуддя Проєкту ЄС «Право-Justice», Олена Бунякіна – Голова відділення НПУ Дніпропетровської області. В форматі Zoоm до дискусії також приєдналися: Валерій Бакал — національний експерт з електронного правосуддя Проєкту ЄС «Право-Justice» та інші зацікавлені експерти. Дякуємо організаторам заходу за запрошення!