Засідання колегіі по результатам роботи органів юстиції в Запорізькій області

З метою аналізу стану роботи та визначення пропозицій щодо подальшого вдосконалення діяльності, сьогодні під головуванням Івана Легостаєва, в режимі відеоконферецзв’язку, проведено засідання колегії, на якому розглянуто роботу органів юстиції Запорізької області.

Про підсумки роботи Управління забезпечення примусового виконання рішень Запорізької області за
І півріччя 2020 року доповіла заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) – начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області Тетяна Визвілко, звернувши увагу на окремі показники діяльності, що потребують подальшого покращення.

За результатами доповіді наголошено на необхідності покращення ефективності та показників за пріоритетними напрямками роботи, надано чіткі завдання керівникам територіальних відділів державної виконавчої служби Запорізької області.

 Виконуюча обов’язки начальника відділу з питань нотаріату у Запорізькій області Управління нотаріату Наталія Лєміш, доповіла про результати роботи відділу з питань нотаріату у Запорізькій області, особливу увагу приділивши питанням розгляду звернень громадян.

 Важливим пунктом роботи колегії стало підведення підсумків роботи органів державної реєстрації актів цивільного стану Запорізької області у І півріччі 2020 року. Вказане питання було детально висвітлено начальником відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Запорізькій області Управління державної реєстрації Тетяною Мехтієвою.

За результатами засідання колегії Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції м. Дніпро прийняті відповідні рішення з метою контролю та подальшого вдосконалення роботи по всім напрямкам діяльності.

#PS_Minjust Ми працюємо для вас!