З нагоди відзначення Дня Конституції України проведено нагородження працівників Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)

Сьогодні, 28 червня 2022 року, з нагоди відзначення Дня Конституції України, в актовій залі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) відбувся урочистий захід, в рамках якого пройшло нагородження працівників за високі досягнення у праці, зразкове виконання службових обов’язків, почесними грамотами, а також подяками Міністерства юстиції України та міжрегіонального управління.

Очільник міжрегіонального управління Іван ЛЕГОСТАЄВ привітав колектив зі святом та підкреслив, що день прийняття Основного Закону України є важливим національним святом. Саме Конституція виступає гарантом всіх прав і свобод українців. Тому, маємо неухильно дотримуватися її засад, захищати кожну її букву, оскільки, наразі, як ніколи, ми розуміємо ціну незалежності та свободи! Ми впевнено наближаємося до того дня, коли синьо-жовтий прапор буде майоріти у всіх куточках нашої країни!

📕З Днем Конституції!

🇺🇦Слава Україні і її Героям!