З нагоди відзначення Дня юриста керівництво Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) привітало колектив із професійним святом

З нагоди Дня юриста України начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Іван ЛЕГОСТАЄВ привітав колектив управління. Він наголосив на особливій ролі юридичної спільноти у подоланні викликів сьогодення та подякував колегам за щоденну самовіддану працю. Адже навіть попри війну, колектив управління плідно працює та виконує свої функції.

“Задача юриста сьогодні – не лишатися осторонь суспільних проблем, ставити справедливість, повагу до закону та правопорядку в основу своєї діяльності. Не бійтеся складних задач, допомагайте людям. Багато українців зараз потребують, у тому числі, юридичної допомоги, тож робіть добрі діла. Будьмо відданими своїй справі, бо не існує жодної сфери діяльності, яка не була би пов’язана з юриспруденцією» — зазначив начальник.

Іван ЛЕГОСТАЄВ нагородив кращих працівників установи подяками Міністерства юстиції України, почесними грамотами та подяками Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро). Він подякував кожному за високі досягнення у праці, зразкове виконання службових обов’язків.