З нагоди святкування Дня нотаріату проведено урочисте нагородження нотаріусів регіону

Другого вересня Україна традиційно відзначає День нотаріату. Цього року професійне свято затьмарила війна. Однак вона не змогла відібрати почуття справедливості, честі та гідності у служителів Закону.

З нагоди Дня нотаріату начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Іван ЛЕГОСТАЄВ привітав нотаріальну спільноту регіону. Він наголосив на тому, що попри всі негаразди і надзвичайно тяжкі часи, які всі ми переживаємо, нотаріуси мають завжди дотримуватися Закону. Адже Україна стоїть на боці правди, справедливості, а додержання законності у всьому — ознака цивілізованого суспільства.

До урочистого заходу доєдналися нотаріуси Дніпропетровської області у режимі відеоконференції. Відділи з питань нотаріату у Кіровоградській та Запорізькій областей Управління нотаріату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) провели святкові зустрічі на місцях.

Кращі державні та приватні нотаріуси, працівники нотаріальних контор регіону, а також спеціалісти відділу нотаріату отримали Почесні грамоти та Подяки Міністерства юстиції України, Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м.Дніпро) за високий професіоналізм та плідну працю.

Іван ЛЕГОСТАЄВ подякував кожному, хто допомагає армії та простим громадянам пережити війну, побажав всім миру та справедливого покарання для агресора.