З початку 2021 року державними виконавцями Запорізької області стягнуто понад 13,2 млн. грн заборгованості із заробітної плати на користь 1061 осіб

📈 З початку 2021 року державними виконавцями Запорізької області стягнуто понад 13,2 млн. грн заборгованості із заробітної плати на користь 1061 осіб.

📑 До прикладу, на виконанні у Бердянському відділі державної виконавчої служби у Бердянському районі Запорізької області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) перебуває зведене виконавче провадження щодо стягнення заборгованості з ПАТ «Приазовкурорт», до складу якого входили 80 виконавчих документів щодо стягнення заборгованості із заробітної плати на суму 853 756,00 грн. З метою забезпечення виконання виконавчих документів державним виконавцем накладений арешт на кошти та майно боржника. За рахунок списання коштів з арештованих рахунків протягом листопада 2021 року задоволено вимоги стягувачів та завершені у зв’язку з повним фактичним виконанням документи на користь 12 стягувачів на суму 149 396,00 грн.

☝️ Також на виконанні у Бердянському відділі державної виконавчої служби у Бердянському районі Запорізької області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) перебувало виконавче провадження щодо стягнення заборгованості із заробітної плати з ПАТ «Бердянські жниварки» у розмірі 88 570,00 грн. Завдяки вжитими державним виконавцем Бердянського відділу державної виконавчої служби у Бердянському районі Запорізької області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) заходів примусового впливу на боржника, виконавче провадження завершено у зв’язку з фактичним виконанням у повному обсязі та задоволено вимоги стягувача у сумі 88 570,00 грн.