Керівництво міжрегіонального управління юстиції взяли участь у вебінарі, організованому  Комітетом з юридичної освітньої політики Асоціації адвокатів України та Law&Business Studio

Керівництво міжрегіонального управління юстиції завжди підтримує будь-які ініціативи, спрямовані на підвищення рівня правових знань, підготовку нових кадрів, використання інноваційних технологій в галузі освіти, саме тому 13 листопада 2020 року начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван Легостаєв та заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Запорізькій області Тетяна Аніщенко взяли участь у вебінарі, організованому  Комітетом з юридичної освітньої політики Асоціації адвокатів України та Law&Business Studio.

Метою онлайн заходу було визначення способів підвищення якості практичної підготовки студентів-правників в умовах переходу до дистанційних методів навчання, студентської практики та майбутньої професії. Вебінар проходив в атмосфері активного обговорення і став унікальним прикладом того, як науковці та практики знайшли нові варіанти шляхів для вирішення проблем, які виникають під час дистанційного навчання.

У ході заходу Іван Легостаєв зазначив, що Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) завжди готове сприяти студентам у набутті практичних навичок та знань у сфері права. Тетяна Аніщенко, у свою чергу, розповіла про порядок проходження практики студентами юридичних факультетів вищих навчальних закладів в органах юстиції.

Подібні заходи, які організовуються Асоціацією адвокатів України, є чудовим прикладом того, як спільна праця юристів різних галузей може сприяти підготовці майбутніх високваліфікованих фахівців-юристів. Аналогічну роботу планується продовжувати і надалі.