Моя люба країна, яка вона?

Моя люба країна, яка вона?
З метою сприяння всебічного розвитку 👧👦 дітей, виявлення їх творчих здібності та підтримки юних талантів Управлінням забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) проведений конкурсу дитячої 🎨🎼творчості «Світ очима дитини», який пройшов на тему: «Моя люба країна».
Чимало цікавих та неповторних робіт у номінаціях: «малюнок», «творчий виріб» та «спів, танець, декламація вірша» було представлено на розгляд журі під головуванням начальника Управління Олександра Більчука. І кожна робота учасників двох вікових груп ( віком від 5 до 8 років та від 9 до 14 років) виконана з натхненням та любов’ю.🥰
Так, переможцями стали⤵️
🖼 Номінація: «Малюнок»
Арутюнян Сюзанна, назва «Вільне серце України – вільна душа»
(Центральний відділ державної виконавчої служби у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
Лісовий Лука, назва «Мальовничий край» (Амур-Нижньодніпровський відділ державної виконавчої служби у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
🎨 Номінація: «Творчий виріб»
Шманін Артем, робота «Символи моєї країни»
(Криворізький районний відділ державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
Мазур Герман, робота «Україна – рідний край»
(Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
🎤🎧 Номінація: «Спів, танець, декламація вірша»
Ткачева Олександра, декламація віршу «Батьківщина» на фоні власного малюнка «Моя країна»
(Новокодацький відділ державної виконавчої служби у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
Зейналов Емір, пісня «Засумую я»
(Центрально-Міський відділ державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
🏆 Приз від журі: «За актуальність»
Горішня Анна, малюнок «Зима без карантину» (Апостолівський районний відділ державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)
Цього року оголошення переможців відбулось у 💻 віддаленому режимі, але гарні призи та відзнаки для кожного учасника конкурсу вже направляються до своїх адресатів, адже зовсім скоро – День святого Миколая, який за традицією залишає дітлахам під подушкою приємні подарунки та солодощі.
Радіємо, що наша країна багата на юні таланти, та пишаємось тим – що серед них діти працівників органів державної виконавчої служби Дніпропетровської області.
«Діти повинні жити у світі казки, краси, фантазії та творчості» — так звучить девіз конкурсу. Тому віримо, що мрії обов’язково повинні здійснитися, для цього живемо та працюємо!
Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих успіхів!💐