Налагодження взаємодії між адміністративними судами та органами державної виконавчої служби сьогодні обговорили у Дніпрі

В приміщенні Третього апеляційного адміністративного суду відбулась зустріч голови суду Анатолія Коршуна, начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Івана Легостаєва та начальника Управління забезпечення примусового виконання рішень Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Олександра Більчука.

В ході зустрічі обговорили питання належної взаємодії й комунікації між адміністративними судами та органами державної виконавчої служби Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської області.

Наголошено, що вживатимуться всі необхідні контрольні та організаційні заходи за для забезпечення своєчасного, повного і неупередженого виконання рішень, примусове виконання яких передбачено чинним законодавством за виконавчими документами, виданими адміністративними судами.

Крім того, на офіційному сайті Третього апеляційного адміністративного суду буде розміщено контактну інформаціїю та реквізити органів державної виконавчої служби, розташованих у межах відповідного виконавчого округу.