Напередодні відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності, Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) організувало урочисті привітання

🇺🇦Напередодні відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності, Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) організувало урочисті привітання, в яких взяли участь керівництво управління Іван Легостаєв, керуючий справами виконавчого апарату Дніпропетровської обласної ради Артем Марченко та Леонід Маньковський — заступник міського голови м. Дніпра.

Святковим концертом керівництво міста та області привітали співробітників Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) з наступаючими святами, а найкращих відзначили грамотами та подяками.🙌

💙💛День незалежності України — це свято, яке об’єднує українців по всьому світу, це свято має велике загальнодержавне значення, як символ суспільної злагоди, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.
Ми бажаємо кожному українцю щастя та миру на рідній землі та в рідних домівках, добробуту та наснаги, любові та здоров’я! І хай кожного дня розквітає наша рідна земля!