Обговорені питання реалізації арештованого майна

Вчора, в актовій залі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) відбулась нарада щодо реалізації арештованого майна на електронному майданчику OpenMarket.

Обговорення нагальних питань взаємодії органів державної виконавчої служби Дніпропетровської області з Організатором електронних торгів проведено за участі керівного складу Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) та представників державного підприємства «СЕТАМ»: заступника генерального директора з юридичних питань Миколи Писанчина, заступника генерального директора з розвитку підприємства Давида Салахутдінова та директора Дніпропетровської філії ДП «СЕТАМ» Дмитра Мовчана. Також проблемні питання, які виникають в ході реалізації майна окреслили і запрошені на нараду керівники відділів державної виконавчої служби міста Дніпра.
У ході засідання присутні проаналізували процес надання державними виконавцями Організатору електронних торгів заявок на реалізацію арештованого майна, механізм прийняття на зберігання Дніпропетровською філією ДП «СЕТАМ» арештованого державними виконавцями рухомого майна, в тому числі транспортних засобів, та порядок реалізації корпоративних прав.

За результатами обговорення вирішено активізувати роботу державних виконавців Дніпропетровської області за напрямом звернення стягнення на майно боржників та забезпечення збільшення обсягу передачі арештованого майна на реалізацію.