Послуги примусового виконання рішень Дніпропетровської області на порталі iGov

Для того, щоб громадяни могли отримувати послуги у сфері примусового виконання рішень більш доступно та оперативно, ми нагадуємо про он-лайн сервіси примусового виконання рішень Дніпропетровської області на порталі iGov, якими можна скористатися дистанційно!

✔️ Послуга «Перевірка заборгованості по виконавчому провадженню» (http://igov.gov.ua/service/301/general)

Так, обравши цю послугу ви можете дізнатися деталі щодо виконавчого провадження. Спеціалісти «Центру виконання рішень» у м. Дніпро в електронному форматі нададуть відповідь стосовного наявності (постанову про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором доступу) або відсутності заборгованості за виконавчим провадженням.
Скористатися послугою легко! Для цього потрібно лише пройти обов’язкову авторизацію через систему BankID (увівши дані інтернет-банкінгу), електронно-цифровий підпис (наприклад, ЕЦП Податкової, Мінюсту та ін.) або за допомогою ID-картки.

✔️ Послуги «Довідка про неотримання аліментів або розмір аліментів (для отримання тимчасової державної допомоги)» та «Довідка щодо заборгованості по аліментах, розмір якої перевищує суму відповідних платежів за 3 місяці» http://igov.gov.ua/service/97/general та http://igov.gov.ua/service/150/general також доступні на порталі iGov.
Окрім того, ви можете отримати розрахунок заборгованості зі сплати аліментів та скористатися іншими послугами у сфері примусового виконання рішень, що надаються органамипримусового виконання рішень Дніпропетровської області.

✔️ Послуга «Консультація щодо виконавчого провадження»

Кожен бажаючий може звернутися із запитанням стосовно виконавчого провадження та примусового виконання рішень в онлайн режимі на порталі державних послуг iGov за посиланням http://igov.gov.ua/service/302/general, спеціалісти Центру виконання рішень міста Дніпра у найкоротший термін нададуть кваліфіковану відповідь. Отже, запитуйте — відповідь гарантуємо!